Dus wordt gemaakt in Den Haag en is voor ons dus een lokale chocolademaker. De chocolademaker woont in Delft en komt op zijn fietsje de chocoladerepen leveren. Dat is toch geweldig? 

Nog een jong bedrijf die nu al prachtige chocoladerepen maakt. Wij zijn, net als de chocolademaker, heel trots dat wij dit prachtige merk in onze collectie hebben staan. Maar vooral zijn wij heel blij dat dit merk zo goed wordt ontvangen door het publiek. 

Er wordt gebruikt gemaakt van mooie cacaosoorten. De repen met de smaaktoevoegingen zijn zeker een mooie aanvulling op de repen zonder toevoegingen. Anders dan bij andere chocolademerken zitten de toevoegingen niet door de chocolade heen gemengd maar is deze ingestrooid in de chocolade. Dit maakt het al een feestje zodra je de verpakking open maakt.

De verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. De chocoladerepen zijn vegan, glutenvrij, vrij van palmolie en soja lecithine en gemaakt van single origin cacao.


Waarom hebben wij deze chocoladerepen in ons assortiment opgenomen?

Wij wilden wij graag een lokaal gemaakte chocoladereep toevoegen aan onze collectie. Daarbij kwamen wij in contact met de chocolademaker van Dusk en dat klikte gelijk goed. Naast dat we een klik hebben is de chocolade natuurlijk ook gewoon heel goed. Fijne samenwerking, goede chocolade, lokaal gemaakt en mooie verpakkingen.

De favoriete chocoladereep van Valentijn:

Met toevoegingen: De coffee, caramel, zeezout. Ondanks dat ik niet van zeezout houd is dit zeker een aanrader. De combinatie van Haagse hopjes met chocolade is echt super!

Zonder toevoegingen: De No Sugar Mama. Een prachtige chocoladereep welke is gezoet met dadels i.p.v. suiker. Dit geeft de reep een extra zacht karakter door de smaak van dadels.

De favoriete chocoladereep van Linda:

Met toevoegingen: Dan kom ik toch uit op de Raspberry Heaven. Ik ben nu eenmaal dol op frambozen. De combinatie van pure chocolade en de friszure frambozen klopt gewoon helemaal en is onweerstaanbaar.

Zonder toevoegingen: De Haitian Sunshine. Bij elke hap proef je de zon. Een fijne reep met verschillende lagen in het smaakprofiel.