Heb je trek in een overheerlijke High Chocolade? We serveren de High Chocolade al vanaf 2 personen.

We starten met een heerlijke kop thee. Dan serveren wij een plateau met allerlei lekkere ZOETE hapjes zoals bonbons, brownie, eclairs en een chocolade fondue met vloeibare chocolade naar keuze. Als tweede drankje serveren we een warme chocolademelk.

Ga je liever voor de High Tea? Dat kan natuurlijk ook. Het enige verschil tussen de High Chocolade en de High Tea is het tweede drankje. In plaats van een warme chocolademelk serveren we nog een kop thee.

Reserveren van een High Chocolade of een High Tea is voor ons fijn. Reserveren is mogelijk van woensdag t/m zondag tot 1,5 uur voor sluitingstijd. (wij rekenen ongeveer 1,5 uur voor dit heerlijke arrangement)

De prijs voor de high chocolade of de high tea € 20,95 p.p.

Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee smikkelen

Heb je iets leuks te vieren en wil je genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben? Boek dan als groep gezellig deze High Tea of High Chocolade. Graag maken we het extra feestelijk door het aanbieden van de Celebration Table. Ontvangst of afsluiting met koffie en thee is ook een leuke uitbreiding. Wil je met een groep reserveren of heb je vragen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken