Heb je trek in een overheerlijke High Tea? We serveren de High Tea al vanaf 2 personen.

We starten met een heerlijke kop thee. Dan serveren wij een plateau met allerlei lekkere ZOETE hapjes zoals bonbons, brownie, eclairs en een chocolade fondue met vloeibare chocolade naar keuze. Als tweede drankje serveren we nog een heerlijke kop thee.

Ga je liever voor de High Chocolade? Dat kan natuurlijk ook. Het enige verschil tussen de High Tea en de High Chocolade is het tweede drankje. In plaats van een kop thee serveren we een warme chocolademelk.

Reserveren van een High Chocolade of een High Tea is voor ons fijn. Reserveren is mogelijk van woensdag t/m zondag tot 1,5 uur voor sluitingstijd. (wij rekenen ongeveer 1,5 uur voor dit heerlijke arrangement)

De prijs voor de high tea of de high chocolade € 20,95 p.p.

Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee smikkelen

Heb je iets leuks te vieren en wil je genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben? Boek dan als groep gezellig deze High Tea of High Chocolade. Graag maken we het extra feestelijk door het aanbieden van de Celebration Table. Ontvangst of afsluiting met koffie en thee is ook een leuke uitbreiding. Wil je met een groep reserveren of heb je vragen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken