Per seizoen hebben wij ook verschillende chocoladeproducten.

Lente

Overheerlijke tulpen gevuld met praliné. Deze passen met hun mooie kleuren zeker bij de lente.

Pasen

Paaseitjes gevuld met praliné, massieve paaseitjes, een groot paasei, maar ook verschillende formaten paashazen. Zelfs een paashaas van 65cm groot hebben wij in ons assortiment!

Herfst

Slagroomtruffels; Niet moeders mooiste maar zo ontzettend lekker! De slagroomtruffels worden ambachtelijk gemaakt en met de hand doorgehaald. Dat zie je én dat proef je. Als je eenmaal deze slagroomtruffels hebt geproefd wil je niet meer anders. Daarnaast hebben we ook eikeltjes en paddenstoelen van chocolade.

Sinterklaas

Onze chocoladeletters vliegen elk jaar over de toonbank. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in wit, melk en puur. Deze chocoladeletters zijn met de hand opgespoten en gedecoreerd. Om teleurstelling te voorkomen is reserveren zeker aan te raden! 

Ook leveren wij al een aantal jaren chocoladeletters aan verschillende bedrijven, waaronder meerdere afdelingen van het Erasmus MC, TU Delft, uitzendbureau's en  kinderdagverblijven. Neem gerust contact met ons op!

Kerst

Kerstboompjes, kransjes, leuke figuurtjes en meer. Het maken van een leuk kerstpakket behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag

Natuurlijk kunnen de mooiste harten en lekkerste bonbons voor de allerliefste niet ontbreken in onze chocoladebar in deze periode.